lunes, 15 de agosto de 2016

 
 
LECTURA DE POEMES
 
Divendres 27 de maig de 2016
 
DINS DEL MARC DE L'EXPOSICIÓ
" FERRAN SORIANO I LES LLETRES"
 
Can Castells Centre d'Art
a l'espai de La Saleta
Sant Boi de Llobregat
 
 
 
 
 
 
 
 
Dins del temps en que aquesta exposició roman oberta
s'han programat un parell d'activitats, seguint amb la idea de
emfatitzar la relació de Ferran Soriano amb el món de les lletres
sense menystenir el treball i la trajectòria dins de les arts plàstiques
sobretot en l'escultura, i no oblidant el dibuix, la pintura i el gravat. 
 
 
 
 

 
Vista d'un moment del recital de poemes, bàsicament extrets del llibre "Cronologia d'un temps",  2012 primera edició, del qual en aquesta exposició s'hi presenta una segona edició corregida.
 
 


 
 
 

Dos moments del recital on es pot veure els components del Col·lectiu Verba de L'Hospitalet en plena actuació de Montserrat Monrós directora del grup, Montse Expósito, i Xavier Torras  recitant i David Fernández a la guitarra. Entre el públic es veuen Albert Casals, Joaquim Pujol Grau, Dolors, Matilde Vela, Josep López Badenas aquest del Col·lectiu d'Artistes de Sants, etc.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Durante el tiempo de duración de esta exposición e han programado dos actos, con la idea de mantener dinámica la misma y enfatizar sobre la relación del titulo de la exposición de
"Ferran Soriano i les lletres"
Dando por sentado que son diferentes campos creativos, de los que trabajo y por los que mas se me conoce, principalmente la escultura, pero también, el dibujo, la pintura y el grabado, intentando demostrar la relación existente entre ellos.

Agraïment per las fotos a Josefa Hernández

No hay comentarios:

Publicar un comentario